Sunt Ioana și am două superputeri:

Ofer sprijin specializat în alăptare și terapie craniosacrală.

În luna octombrie, pe 21-25, în Columbus, Ohio, va avea loc conferința cu titlul CRANIOSACRAL THERAPY FOR INFANT BREASTFEEDING, conferință susținută de Dr. Alison Hazelbaker, adică persoana care m-a convins să mă apuc serios de terapie craniosacrală, după ce mi-a arătat ce minuni poate face aceasta, mai ales la bebeluși.

Cu alte cuvinte, mi se oferă acum ocazia să-mi îmbin superputerile, iar eu nu vreau să o ratez. Trebuie să fiu acolo! Pentru visul meu, am nevoie de 1830 USD pentru biletul de avion și cazare.


De ce vreau să fiu acolo?

Dacă ne-am cunoscut dincolo de mediul online, probabil ai observat cum îmi sclipesc ochii, atunci când mă entuziasmez. Imaginează-ți că acum am un foc de artificii în privire!

Vreau să mă duc la conferință dintr-un milion de motive, dar le voi alege pe cele mai dragi sufletului meu:

  • Pentru că Alison Hazelbaker este pentru mine o legendă în domeniu, o iubesc și o admir pentru ceea ce face, îmi doresc să fiu ca ea și vreau să o cunosc. Neapărat :)
  • I-am accesat toate conferințele online pe care le-am putut accesa și sunt fascinată de cât de multe cunoaște. Este extraordinar de bună. Am mai spus că îmi doresc să fiu ca ea?
  • În urma conferinței, voi putea să fac terapie craniosacrală pe copii, iar beneficiile sunt extraordinare. În practica mea de consultant în alăptare, văd mulți copii cu disfuncții ce ar putea fi rezolvate prin tehnici de cranioterapie, iar eu sufăr enorm că nu știu ce să le fac.
  • Simt că trebuie să fac asta, atât pentru dezvoltarea mea profesională, cât și personală. Am simțit-o din prima clipă. Voi merge singură în State și voi sta acolo 7 zile, ceea ce pentru mine este un mare pas înainte.

Ce primești dacă donezi?

Pentru a strânge cei 1830 USD, îmi pun la dispoziție cunoștințele în domeniile care mă pasionează și vă ofer:

* Consultatiile vor avea loc la sediul Empatis, Iasi, str. Vitejilor 12-14

Pentru o donație de 100 lei

Evaluare fren bebeluș.

Donează 100 lei

Pentru o donație de 120 lei

O ședință de terapie craniosacrală pentru adulți (40-60 min) sau
O ședință de consiliere alăptare în sarcină (60 min).


Donează 120 lei

Pentru o donație de 180 lei

O ședință de consiliere în alăptare (60-90 min).
Donează 180 lei

Pentru o donație de 250 lei

Pachet consiliere în alăptare și reevaluare (o a doua întâlnire, la câteva zile de la întâlnirea pentru consiliere, pentru feedback și reajustări; pot fi chiar 2 întâlniri de reevaluare, în anumite cazuri).

Donează 250 lei

Pentru o donație de 350 lei

Pachet sarcină-alăptare (întâlnire înainte de naștere, consiliere în alăptare după naștere și reevaluare).Donează 350 lei

Dacă nu te interesează serviciile oferite, le poți dărui cuiva. Iar dacă vrei să mă susții necondiționat, o poți face cu orice sumă dorești, în contul:

Cont Revolut GB93 REVO 0099 7042 0657 50 Cont Piraeus RO50PIRB2403677102001000

Ce se întâmplă dacă nu strâng toți banii?

Orice donație contează, chiar dacă nu voi reuși să strâng toți banii. Taxa de participare este deja achitată pentru că am încredere că voi ajunge acolo.

Pentru a ajunge la conferință, am nevoie de 1830 USD pentru bilet de avion și cazare. Taxa de participare este deja achitată.